Uitgeverij Verhulst


Heilige steen 18 2230 Herselt
0496 97 98 63 Klik om te bellen

Persoonlijke aanpak
Diversiteit aan ontwerpen
Een creatieve familie

Over Uitgeverij Verhulst

Welkom bij Uitgeverij Verhulst,

waar verbeelding tot leven komt en klanten als familie worden behandeld. Onze passie voor creativiteit en verhalen drijft ons om speciale momenten te versterken met prachtige en unieke ontwerpen. Of het nu gaat om het aankondigen van een nieuw leven met betoverende geboortekaartjes, het vieren van liefde met elegante huwelijksuitnodigingen, het versterken van merkidentiteiten met op maat gemaakte logo's en posters, of het omhullen van verhalen met onweerstaanbare boekomslagen en promomateriaal, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Een persoonlijke aanpak

Wat ons uniek maakt, is onze persoonlijke aanpak. Bij Uitgeverij Verhulst word je niet alleen behandeld als een klant, maar als een deel van onze creatieve familie. Of je nu een speciaal moment wilt markeren of je verhaal wilt delen met de wereld, wij zijn er om jouw visie te omarmen en te versterken. Onze geschiedenis begon als een passieproject voor onze eigen boeken maar is ondertussen gegroeid naar een uitgeverij die nieuwe stemmen en ideeën verwelkomt.

Bij Uitgeverij Verhulst vind je ook een thuis voor je creatieve dromen. Of je nu een bruidspaar bent dat op zoek is naar het perfecte ontwerp, een bedrijfseigenaar die zijn merkidentiteit wil versterken, een getalenteerde auteur die droomt van het zien van hun verhaal in druk, of gewoon iemand die op zoek is naar prachtig ontworpen materiaal, wij staan klaar om jou te verwelkomen in onze creatieve familie.

Dus neem gerust contact op. Samen zullen we de spanning en de magie van creativiteit en verbeelding tot leven brengen.

Foto's

Uitgeverij Verhulst in het kort

Categorie

Internet
Publiceren

Genre

Mannen
Vrouwen

Team

Onze locatie

Uitgeverij Verhulst


Heilige steen 18 2230 Herselt
0496 97 98 63 Klik om te bellen