StoryLand Uitgeverij


Nijverheidstraat 70 2160 Wommelgem
+32 467 090 358 Klik om te bellen

Over StoryLand Uitgeverij

Waarom is StoryLand Uitgeverij de beste keuze voor jou?
Uitgeverij van het jaar 2021

We geven jou geen broodkruimels maar de volledige bakkerij. StoryLand heeft 3 formules om een boek te realiseren.  1: De "Classic"-fomule waarbij we zoals elke andere uitgeverij jouw boek realiseren, mat dat verschil dat wij uitbetalen op de boeken die gedrukt worden, na enkele maanden reeds. 2: de "Full Service"-formule We vormen een team met de auteur om zijn boek te realiseren. Hierbij behoudt de auteur alle rechten en verkrijgt hij 100% van de winst. 3: De "POD-Assistance" voor boeken in een kleine nichemarkt. Door haar innovatieve manier van werken (alles transparant, snelle uitbetalingen, teamvorming en constante bereikbaarheid) werd StoryLand in 2021 winnaar van de Belgian Prestige Award als Uitgever van het jaar.

Meer over StoryLand Uitgeverij:

Hoe klein de markt voor jouw boek ook is, er zijn altijd mensen die jouw boek willen lezen. Je hebt lang, soms zeer lang, aan een boek gewerkt, niet om het in een lade weg te steken maar om gelezen te worden. Wij kunnen je daarbij helpen.

Wat kan StoryLand Uitgeverij je bieden?

Wij menen dat jouw boek met de beste zorgen moet omringd worden, daarom zorgen we ervoor dat jouw boek een omslag krijgt van MaryDes Designs, winnaar van meer dan 30 internationale designwedstrijden, maken we het, via het Central Boekhuis, mogelijk dat jouw boek beschikbaar of bestelbaar is in meer dan 2500 boekhandels en online winkels als Bol.com en verzorgen we ook de marketing voor jou.

Wie gingen je voor?

Referenties: https://www.youtube.com/watch?v=_ZpWXrDrrmY

"Op 22 augustus 2019, doe ik mijn stoute schoenen aan en klik op de link van een nieuwe uitgeverij ~ Uitgeverij Storyland en stuur mijn manuscript in. Hiermee heb ik letterlijk nieuw leven in een bijna dode droom van mij geblazen. Vanaf dag 1 hebben we een goede samenwerking. Op 5 september 2019 is het zover! "er was eens Pijn" kan worden gepubliceerd! Het StoryLand team heeft mij, tijdens het hele uitgeefproces, goed geadviseerd en ondersteund. De vormgeving, de prachtige en toepasselijke Cover van MaryDes, de boektrailer én de publiciteitsbanners, waardeer ik vanuit heel mijn hart! Het heeft mijn boekje extra kleur en leven gegeven! StoryLand heeft mijn allereerste boekje "vereeuwigd"! Dank daarvoor..." --Ingemar Francisca 13/09/2019

Foto's

StoryLand, we geven jou geen broodkruimels maar de volledige bakkerij

StoryLand Uitgeverij in het kort

Categorie

Publiceren

Genre

Mannen
Vrouwen

Onze locatie

Logo StoryLand Uitgeverij

StoryLand Uitgeverij

StoryLand Uitgeverij


Nijverheidstraat 70 2160 Wommelgem
+32 467 090 358 Klik om te bellen