Gompel&Svacina Uitgevers


Nationalestraat 111 2000 Antwerpen
03 220 12 30 Klik om te bellen

Over Gompel&Svacina Uitgevers

Waarom is Gompel&Svacina Uitgevers de beste keuze voor jou?

Gompel & Svacina deelt kennis. Uitgeverij voor studie, vak en wetenschap. Kwaliteit, naar inhoud en vorm, staat voorop en die kan op verscheidene manieren worden bewaakt. De zorg daarvoor zit in het dna van Gompel&Svacina.

Meer over Gompel&Svacina Uitgevers:

Nauwgezet wordt samengewerkt met de auteurs, met zorgvuldig oog en oor voor de interesses van de lezer. De uitgeverij wil kort op de bal spelen: onder meer met de snelle, hedendaagse ontwikkelingen in de digitale wereld, de nieuwste druktechnieken, de academische gebruiken, de behoeften van elk beroepenveld. Dit maakt het haar mogelijk om snel te produceren, zowel met grote als met beperkte oplagen. De uitgeverij richt zich in de eerste plaats op België en Nederland met alle toegang tot de internationale markt. De website www.gompel-svacina.eu geeft een overzicht van het snel groeiende publicatieaanbod. In februari 2020, twee jaar na de oprichting, verscheen het tweehonderdste boek.

Wat kan Gompel&Svacina Uitgevers je bieden?

Uitgeven voor Gompel&Svacina geen koele boekhoudkundige aangelegenheid. Het tellen van vooropgestelde pagina’s, vastleggen van rigide stramienen en kille commerciële logica is iets waar we ons ver vandaan houden. Typerend is dat Huug Van Gompel zelf een aantal jaren geleden als Belg door koningin Beatrix werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, juist vanwege zijn bijzondere verdiensten met publicaties omtrent kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen. Gompel&Svacina wil – waar het kan – een maatschappelijke taak opnemen met als doel bij te dragen tot meer wederzijds begrip in de samenleving. Boeken die u bijblijven, zeg maar. Dit kan op het gebied van alle sociale wetenschappen, of het nu het recht is, fiscaliteit, criminologie, pedagogiek, psychologie, geschiedenis, milieukunde, techniek,…

Wie gingen je voor?

De uitgeverij richt vooral tot professionals, studenten en iedereen die levenslang wil leren, binnen of buiten zijn vak.

Gompel&Svacina Uitgevers in het kort

Categorie

Publiceren
Tijdschriften

Genre

Cultureel
Mannen
Politiek
Vrouwen

Onze locatie

Logo Gompel&Svacina Uitgevers

Gompel&Svacina Uitgevers

Gompel&Svacina Uitgevers


Nationalestraat 111 2000 Antwerpen
03 220 12 30 Klik om te bellen