sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Koralenhoeve 15
    2160 Wommelgem
  • +32 467 090 358
  • Website

StoryLand Uitgeverij

Waarom is StoryLand Uitgeverij de beste keuze voor jou?

We geven jou geen broodkruimels maar de volledige bakkerij. StoryLand werkt in opdracht van de auteur, die kan 100% van de winst op zijn boek krijgen met behoud van alle rechten. Dankzij de 4 formules om een boek uit te geven kunnen we bijna 98% van de ingezonden manuscripten uitgeven.

Meer over StoryLand Uitgeverij:

Hoe klein de markt voor jouw boek ook is, er zijn altijd mensen die jouw boek willen lezen. Je hebt lang, soms zeer lang, aan een boek gewerkt, niet om het in een lade weg te steken maar om gelezen te worden. Wij kunnen je daarbij helpen.

Wat kan StoryLand Uitgeverij je bieden?

Wij menen dat jouw boek met de beste zorgen moet omringd worden, daarom zorgen we ervoor dat jouw boek een omslag krijgt van MaryDes Designs, winnaar van meer dan 25 internationale designwedstrijden, maken we het, via het Central Boekhuis, mogelijk dat jouw boek beschikbaar of bestelbaar is in meer dan 2500 boekhandels en online winkels als Bol.com en verzorgen we ook de marketing voor jou.

Wie gingen je voor?

"Op 22 augustus 2019, doe ik mijn stoute schoenen aan en klik op de link van een nieuwe uitgeverij ~ Uitgeverij Storyland en stuur mijn manuscript in. Hiermee heb ik letterlijk nieuw leven in een bijna dode droom van mij geblazen. Vanaf dag 1 hebben we een goede samenwerking. Op 5 september 2019 is het zover! "er was eens Pijn" kan worden gepubliceerd! Het StoryLand team heeft mij, tijdens het hele uitgeefproces, goed geadviseerd en ondersteund. De vormgeving, de prachtige en toepasselijke Cover van MaryDes, de boektrailer én de publiciteitsbanners, waardeer ik vanuit heel mijn hart! Het heeft mijn boekje extra kleur en leven gegeven! StoryLand heeft mijn allereerste boekje "vereeuwigd"! Dank daarvoor..." --Ingemar Francisca 13/09/2019


StoryLand Uitgeverij in het kort

Categorie

  • Publiceren

Genre

  • Vrouwen
  • Mannen